banner-3-1
    Home       Reizen       Camper       Dichtbij       Diverse       Gastenboek       Links       Contact

Reizen - Mouzaive 2014

Foto album

dag01.jpg dag02.jpg dag03.jpg
Dag 1
Orchimont
Dag 2
Bohan
Dag 3
Mouzaive, Alle

Informatie

Het weekend van OLV-Hemelvaart viel ideaal. Gezien wij de reguliere vakantieperiodes doorwerken, konden we profiteren van een verlengd weekend dankzij deze feestdag.
Omdat ons tentweekendje in Epen zo meegevallen is, wilden we er nogmaals met de tent op uit.
De weergoden hebben ons zon, regen, mist en wolken voorgeschoteld. Een beetje fris voor de tijd van het jaar maar niets wat een trui niet kon verhelpen.

Het boeken van de camping is niet van een leien dakje gelopen. Donderdagochtend in alle vroegte hadden we een berichtje gestuurd naar Camping Confort in Bohan met de vraag of ze plaats hadden voor ons en een beetje bijkomende info.
Nog voor de middag kregen we positief antwoord plus tekst en uitleg bij onze vragen. Donderdagavond na het werk dus vlug ons valiesje maken en een antwoord terug sturen naar de camping.
Vrijdagmorgen waren we een uurtje op stap rond Orchimont toen we telefoon kregen van Camping Confort met een boodschap op het antwoordapparaat: de mededeling dat ze toch geen plaats hadden voor ons.
Daar sta je dan, midden in de bossen. Nog vijf uur verwijderd van je wagen en geen slaapplaats in een druk vakantieweekend.

Na de wandeling geen terrasje maar onmiddellijk de wagen in op zoek naar een andere camping...

Die vonden we bij Le Héron in Mouzaive. We kregen een heel vriendelijke ontvangst en na een kort incheckmoment mochten we vrij een plaatsje kiezen langs de oevers van de Semois.
Links en rechts van ons geen buren behalve de vele eenden die constant aan het foerageren waren.
Hoewel het vrij druk was op de vaste camping, hadden we volop rust op de tentenstrook. En zo ging ons leven weer voor een paar dagen in een trager tempo.
Rustig ontspannen op de camping en mooie wandelingen. We hebben niet veel nodig om gelukkig te zijn.

Links

Onze bestemming:

  • ACSI - Camping Le Héron

    De camping heeft geen eigen website dus geven we u de link van Eurocampings.nl mee. Le Héron is een familiecamping. Vriendelijk onthaal, rustig gelegen. De tentplaatsen zijn 10x10 meter. Bij grote drukte vermoeden we dat ze die ruimte halveren naar 5x10m. Het sanitair is proper maar verouderd en helaas komt er een kwalijke geur uit de leidingen wat natuurlijk niet aangenaam is. Er is een broodjes-service op de camping, alsook betalende wifitoegang. De auto mag bij de tent staan en de camping beschikt ook over een ruime cafetaria.
    Copyright.
    De foto's op deze website mogen gebruikt worden mits onze toestemming.
    Gebruik hiervoor het contactformulier.