banner-3-1
    Home       Reizen       Camper       Dichtbij       Diverse       Gastenboek       Links       Contact

Reizen - Bad Münstereifel 2013

Foto album

album bad munstereifel 2013 album bad munstereifel 2013 album bad munstereifel 2013
Dag 1 Dag 2 Dag 3
album bad munstereifel 2013    
Dag 4    

Informatie

Bad Münstereifel is een historisch gegroeid romantisch stadje met schilderachtige vakwerkhuizen, een levendige voetgangersstraat met vele aantrekkelijke winkels en gezellige cafes langs de Erft.
De historische binnenstad met zijn smalle straatjes en steegjes is te bereiken via de historische stadspoorten in de vier windrichtingen. Vanaf het kasteel hoog boven de stad kunt u genieten van een prachtig uitzicht over Bad Münstereifel.

Bad Münstereifel is omringd door eindeloze bossen doorspekt van bewegwijzerde wandelroutes of onbewegwijzerde paden die kris kras door de bossen lopen.


Ons logement was op zijn zachtst gezegd iets speciaals. Via Jetair boekten wij het 3-sterren hotel Eifelzentrum. We zouden in een appartement verblijven met half pension hotel-service.
Bij aankomst bleken we regelrecht een seniorencentrum binnen te rijden en ons appartement was geen appartement maar een seniorenflat, inclusief noodknop naast het bed en naast de wastafel.
Tijdens het weekend werd er niet gepoetst, geen handdoeken ververst en geen vuilbakjes geleegd.
Eerlijkheidshalve, we hebben er ons toch goed geamuseerd. De badkamer, slaapkamer en leefruimte waren proper, ruim en comfortabel. We hadden een mooi uitzicht over de vallei. Alleen de keuken was minder gezien er bij ons geen frigo aanwezig was.
Het restaurant 'Eifelblick' werd door Jetair omschreven als een fris restaurant met mooi zonneterras. Eigenlijk is dit gewoon de 'refter' waar de mobiele senioren terecht kunnen voor hun ontbijt, avondeten of een koffie tussendoor.
Prijs/kwaliteit bekeken mogen we niet echt klagen. Toch verwondert het ons niet dat Hotel Eifelzentrum al geschrapt is uit de boeken.

Links
Copyright.
De foto's op deze website mogen gebruikt worden mits onze toestemming.
Gebruik hiervoor het contactformulier.