banner-3-1
    Home       Reizen       Camper       Dichtbij       Diverse       Gastenboek       Links       Contact

Camper - Yvoir, Freyr, Dave 2019

Foto album

dag01.jpg dag02.jpg dag03.jpg
Dag 1
Rotsklimmen in Yvoir
Dag 2
Rotsklimmen in Freyr
Dag 3
Rotsklimmen in Dave

Informatie

In februari vierde Koen zijn nieuwe voordeur. 40 jaar!
Gezien we volop in de verbouwingen zitten, komt er van weg gaan niet veel in huis. Zijn mooiste cadeau was een klim-driedaagse in onze Belgische Ardennen.

De eerste keer buiten klimmen na het winterseizoen is een beetje herhalingsles. Daarom kozen we voor Yvoir. Het weer was niet wat we verwacht hadden, bijgevolg was het wel heel rustig klimmen. Ieder nadeel heb z'n voordeel? Overnachten deden we dicht bij Kasteel van Crèvecoeur. Prachtige locatie, helaas ook bekend bij de lokale hangjongeren.

Dag 2 was zijn absoluut favoriet Belgisch rotsmassief, Freyr. Gezien onze vooropgestelde route al van 's morgens vroeg bezet was (en dan nog door mensen van onze eigen klimzaal!) zochten we een alternatief. Totaal ongepland smeten we ons in een multipitch. Gepakt met fototoestel, bergschoenen, picknick en zelfs soep. Qua gewichttraining kon het tellen. Qua verjaardag vieren, veel plezanter kan het niet worden ;-) .

De laatste dag stond Dave op het programma. Helaas was het kruit al grotendeels verschoten op Freyr. Koen zette er nog een ferme prestatie neer maar voor Ans was het een kleine ontgoocheling. Desalniettemin genoten aan 110%. Afzien en relaxen, prima combinatie!
Copyright.
De foto's op deze website mogen gebruikt worden mits onze toestemming.
Gebruik hiervoor het contactformulier.