banner-3-1
    Home       Reizen       Camper       Dichtbij       Diverse       Gastenboek       Links       Contact

Camper - Les Deux Caps 2016

Foto album

dag01.jpg dag02.jpg
Dag 1
Cap Blanc-Nez
Dag 2
Cap Gris-Nez

Informatie

Op een verjaardagsweekend zonder verplichtingen en met mooi weer thuis blijven, is iets wat niet kan. Toch niet bij ons. Dus was de belangrijkste vraag, waarheen?
Les Deux-Caps stonden al lang op ons verlanglijstje en onze Jolly Jumpy was snel gevuld. Op naar La Douce France!

We hadden op voorhand een aantal slaapplaatsen uitgestoken, gekende camperplaatsen, gewone parkings, veldweggetjes. Alleen liep dat eventjes anders uit dan gepland, overal parkeerverbod tijdens de nacht. En met de vele Franse politie op de weg zijn we veiligheidshalve afgezakt naar de lokale campings. Onze eerste nacht stonden we op de camping van Mr Boutroy, Camping Les Erables met zicht op zee.
Goed uitgerust konden we dan de dag nadien op stap voor onze eerste wandeling. Wat we over het hoofd gezien hadden, was zonnecreme. Zoals steeds aangewezig in de rugzak maar om een of andere reden niet aan gedacht. We hadden veel zon en er stond een stevig briesje, de gevolgen kunt u al raden...
Hoewel de kust niet ons favoriete terrein is, hebben we enorm genoten van deze streek. We hadden er zelfs bijna een hondje aan over gehouden! Het achtervolgde ons vanuit Escalles en liep meer dan 3km met ons mee. De plaatselijke groendienst heeft het dan naar huis terug gebracht maar het was met spijt in het hart dat we het afgaven. Zo'n lief en opgewekt beestje!
Voor onze tweede en derde nacht vonden we een slaapplaats op Camping Municipal du Musée. Helaas zonder uitzicht over de zee en met lawaaihinder van D940.
Onze tweede wandeling was gelijkaardig aan de eerste. Even mooi, even zonnig en even leuk.
De derde dag voorspelden de weergoden weinig goeds maar ons weekend kon al niet meer stuk. We zakten af naar de klimzaal What's Up in Lesquin waar we ook een heel mooie dag aan over gehouden hebben.

En zo zat het verjaardagsweekend er op. Zakken leuke herinneringen, een mooi kleurtje en genoten met volle teugen!

Links
Copyright.
De foto's op deze website mogen gebruikt worden mits onze toestemming.
Gebruik hiervoor het contactformulier.