banner-3-1
    Home       Reizen       Camper       Dichtbij       Diverse       Gastenboek       Links       Contact

Camper - Freyr, Hotton, Limont 2020

Foto album

klimmer-BE-2.jpg klimmer-BE-1.jpg dag03.jpg
Dag 1
Rotsklimmen in Freyr
Dag 2
Rotsklimmen in Hotton
Dag 3
De Bossen rond Limont

Informatie

In meer dan 20 jaar hadden we nooit de gelegenheid om weg te kunnen met een verlengd weekend rond 21 juli. Doordat Ans thuis is met haar enkel en Koen de brug maakt met zijn bedrijf, hadden we plots een aantal dagen extra.
We vertrokken op zaterdagnamiddag om 3 nachtjes weg te blijven.

Voor Koen kriebelt het om te kunnen klimmen. Zijn voorkeur ging uit naar Freyr dus zo gezegd, zo gedaan. Een dagje zweten, vloeken en ook wel genieten op La Jeunesse.
De dag erna stonden Les Rochers de Rénissart te Hotton op het programma. Hij was er helemaal alleen om te klimmen. Het blijft een mooie omgeving om te klimmen en een mooie rots. Helaas is die laatste het slachtoffer van zijn succes. Niet alleen de gemakkelijke routes zijn glad geklommen, zelfs de routes in iets hogere niveau's hebben last van gladde plekken.

Als afsluiter gingen we de laatste dag een wandelingetje doen met start in Limont. Behalve een mooie wandeling werden we ook betrokken bij 'la chasse aux pierres colorées'. Kinderen laten een gekleurd steentje achter en jij zorgt voor een nieuwe bestemming. Foto wordt gepost op de desbetreffende facebookgroep en zo gaat de jacht op gekleurde steentjes verder.

Links
Copyright.
De foto's op deze website mogen gebruikt worden mits onze toestemming.
Gebruik hiervoor het contactformulier.