banner-3-1
    Home       Reizen       Camper       Dichtbij       Diverse       Gastenboek       Links       Contact

Camper - Durbuy 2020

Foto album

dag01.jpg dag02.jpg dag03.jpg dag04.jpg
Dag 1
Rotsklimmen
Rocher de Bretaye
Ozo
Dag 2
Wandeling
Aywaille
Château d'Emblève
Dag 3
Rotsklimmen
Roche aux Corbeaux
Bohon
Dag 4
Wandelen
de bossen
langs de Aisne

Informatie

Voor het tweede weekend op rij kiezen we voor de Ardennen. Ans mag van nu af aan al wat meer kracht zetten van de kinesist en moet oefenen om langere tijd actief te zijn om straks het werk te kunnen hervatten.
Zo konden we voor 4 dagen vertrekken en wandelen afwisselen met klimmen.
Zo ging Koen de eerste dag klimmen naar Ozo. De bedoeling was dat Ans ook haar eerste passen op de rots zou wagen maar dat bleek al snel teveel gevraagd.
De tweede dag deden we een wandeling, hoofdzakelijk met als doel de achillespees te strekken en zodoende zochten we een wandeling met hoogtemeters uit. We trokken onder andere de helling van La Heid des Gattes op, het natuurreservaat boven Aywaille en bezochten we de ruïne van het Chäteau d'Emblève.
De derde dag ging Koen klimmen naar Bohon. Veel wandelaars en fietsers langs de Ourthe maar hij had heel het klimmassief voor zich alleen. Ans had veel last van haar voet en zelfs gewoon rechtstaan was er soms te veel aan. Daarom werd er vrij snel een terrasje opgezocht en passeerde de dag rustig en al genietend.
De laatste dag was de pijn al heel wat beter en werd er gekozen voor een veilige wandeling die op praktisch ieder moment kon ingekort worden. We hadden geen toeristische bezienswaardigheden op de wandeling maar passeerden wel langs Roche à Frêne, een klimrots nabij Villers-Sainte-Gertrude. De wandeling zou ons oorspronkelijk van Villers-Sainte-Gertrude tot in Ozo voeren en terug maar we hebben er heel stuk van geknibbeld.

Links
Copyright.
De foto's op deze website mogen gebruikt worden mits onze toestemming.
Gebruik hiervoor het contactformulier.